Kuchnia polska
Najlepsze przepisy na smaczne polskie potrawy
(oryginalnie: Dobra kuchnia. Kuchnia Polska)
Wersja papierowa
Wydawnictwo:
DragonISBN: 978-83-7887-477-5
Format: 16.5x24.5cm
Liczba stron: 608
Oprawa: Miękka
Wydanie: 1, 2017 r.
Język: polski
Dostępność: dostępny
35,00 zł
29,80 zł
Pierogi, kasze, kluski, gołąbki, bigos, śledzie, kotlety schabowe czy mielone.
Żurek, kapuśniak, krupnik, barszcz czerwony, rosół, zupa pomidorowa, ogórkowa, grzybowa, chłodnik. Pikle, grzyby marynowane, korniszony. Babki, makowce, serniki, pierniki, pączki i faworki.
Wszystkie lubiane przez Polaków przepisy w jednej książce wzbogacone o popularne zagraniczne potrawy, które na dobre zadomowiły się w rodzimej kuchni. Plus praktyczne porady ze starych książek kucharskich.